L’Ajuntament de Caldes de Montbui premia els millors treballs de recerca de Batxillerat del curs 2015/2016




Dimarts 22 de desembre a les 18 hores s’han fet, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Caldes de Montbui, l’acte de lliurament dels Premis Caldes de Montbui a treballs de recerca de Batxillerat. Aquesta ha estat la quarta edició d’aquests guardons que han estat entregats per la regidora d’Educació, Roser Guiteras; el regidor de Joventut, David Través; i el regidor Cooperació i Voluntariat, Isidre Pineda.

En aquesta ocasió s’han presentat 19 treballs a la convocatòria fets per 25 alumnes. El regidor Isidre Pineda els ha volgut felicitar a tots per haver arribat fins aquí, ja que només poden optar al premi els treballs amb una nota superior a 9 i, també ha volgut reconèixer la tasca dels centres educatius en l’acompanyament als alumnes. Si voleu consultar les sinopsis dels treballs de recerca premiats aneu al següent enllaç (aquí).

En aquesta convocatòria s’han donat 4 premis i les categories han estat:
·        Categoria Científic i Tecnològic: Premi pel millor treball per Anna Clotet Laglera i Laura Panés Laglera (Escola Pia) pel seu treball El cervell, una màquina manipulable dotat amb 200 euros (a repartir entre les dues autores).
·        Categoria Social Humanístic: Premi pel millor treball per Anna Moret Zamorano (Escola Pia) pel seu treball Interpretació del dibuix infantil dotat amb 200 euros.
·        Categoria Pacifisme, Solidaritat i Ecologisme: Premi pel millor treball per Ona Fàbregas Ruiz, Marta Viladrell Pàrraga i Maria Juan Corbella (Institut Manolo Hugué) pel seu treball El voluntariat d’una societat sense rostre dotat amb 200 euros (a repartir entre les seves autores).
·        Categoria Caldes de Montbui: Premi pel millor treball per Ferran Rodríguez (Institut Manolo Hugué) per seu treball Influència de l’escoltisme en les persones dotat amb 300 euros.
. La categoria sobre la llibertat dels pobles ha quedat deserta en aquesta ocasió, perquè no s'ha presentat cap treball.