Premi 2016/17


Categoria Caldes de Montbui

El millor treball de l'àmbit Caldes de Montbui dotat amb 300 euros* és de l’alumna Andrea García Pacheco de l’Escola Pia pel seu treball titulat Projecte per transformar l’antiga escola del c.Bellit com un edifici accessible i sostenible.

Categoria Científic i Tecnològic

El millor treball de l'àmbit científic i tecnològic dotat amb 200 euros* és de l’alumna Eva del Álamo Fillat de l’Escola Pia pel seu treball titulat Difracció de rajos X en els cristalls.

S’estableix 3 accèssits de la categoria científic / tecnològic dotats amb 80 euros* cadascun dels accèssits:

El primer, a parts iguals, entre els alumnes Carlos Escorza Gonzalez i Miquel Andón Mañero de l’institut Manolo Hugué pel seu treball titulat Estudi comparatiu del conreu tradicional ambl'hidropònic en enciams (lactuca sativa).

El segon a l’alumne Pol González Sierras de l’Escola Pia pel seu treball titulat Geometries no euclidianes, un món amb regles diferents.

El tercer, a parts iguals, entre les alumnes Laura Castellsagués Florit i Alba Tàrrega Barreira de l’institut Manolo Hugué pel seu treball titulat Epigenètica: Més enllà dels gens.

Categoria Social i Humanístic

El millor treball de l'àmbit social i humanístic dotat amb 200 euros* és de l’alumne Miquel Luján Ballester de l’institut Manolo Hugué pel seu treball titulat La màgia de Harry Potter.

S’estableix 2 accèssits de la categoria social / humanístic dotats amb 80 euros* cadascun dels accèssits:

El primer a l’alumna Carla Olomi Marcet de l’Escola Pia pel seu treball titulat Comparació entre la rehabilitació dels centrespenitenciaris i dels centres de menors de Catalunya.

El segon a l’alumna Judit Figueras Mousnier de l’Escola Pia pel seu treball titulat La mediació als centres educatius per a laresolució de conflictes.

(*) Aquests imports estan sotmesos a la retenció d’IRPF vigent.